Welkom Bestratingen Riolerings werken Cultuurtechnisch werk Montage werken Facebook Contact Offerte bestrating
BESTRATINGEN & RIOLERINGSWERKEN

Bestrating & Rioleringswerken

A. WOLFF

Andoornstraat 11

8181CH Heerde

0578 560112


MONTAGEWERKEN - CULTUURTECHNISCH WERK

Wolff bestratingen


Bestraten, iedereen kan het. Maar schijn bedriegt. Het is nauwkeurig werk, waarvoor kennis en ervaring vereist zijn. Daarom kiezen veel mensen een professionele stratenmaker voor hun tuin of erf.


Wat kan een stratenmaker u bieden.

Een prachtig, egaal pad, pleintje of oprit. Dat is wat iedereen wil en wat de professionele stratenmaker u leveren kan. Vakmanschap. Een echte stratenmaker biedt u meer voordelen. Hij kan u bij het kiezen van de steensoort van goede adviezen voorzien. Ook voor raad wat betreft de steenkleur en het legpatroon is de vakkundige stratenmaker uw man.

Verder heeft het inschakelen van een stratenmaker nog een aantal praktische pluspunten. Zo is de stratenmaker voorzien van benodigd en vooral goed materieel. Hieraan ontbreekt het nogal eens bij een beunhaas, wat z’n weerslag heeft op het eind resultaat. De stratenmaker behoedt u van lichamelijk zwaar werk.


Wat Wolff bestratingen u allemaal biedt.

Het beroep van de stratenmaker is een vak apart. Het vereist kracht, kennis en kunde. De vaklieden die bij Wolff werken beschikken hierover en kunnen u daardoor een breed scala diensten aanbieden.


Wat voorbeelden:

Bestratingontwerp

Advies

Graafwerkzaamheden

Kleinschalige rioleringswerkzaamheden

Cementeren

(Sier)bestraten van voor- en achtertuin, oprit en erf

Muurtjes en verhogingen

Verwijderen en afvoeren van voormalige bestrating

Leveren van kwaliteitsgrond –en zand


Alle werkzaamheden voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Heeft u plannen voor bestrating? En wilt u zeker zijn van het beste resultaat, en dat voor een mooie prijs? Vraag dan via het contact formulier een vrijblijvende offerte op. De offerte kost u niets en u zit nergens aan vast.